The Purge

Til alle som liker dystopisk skrekkaction, er utvalget vårt av The Purge-inspirerte produkter et virkelig høydepunkt! Kle deg ut som en ordentlig grusom figur med et bredt og ubehagelig smil og gjør det hele komplett med en blodig machete, så kan vi love at folk kommer til å flykte rimelig kjapt så fort de får øye på deg.

Hvilken The Purge-karakter velger du?

Vi gjør det enkelt å finne den The Purge-looken som er den rette for akkurat deg! Her finner du blodige macheter, nifse smilemasker samt The Purge-inspirerte karnevalskostymer og klær som for eksempel hvite tyllskjørt. Eller hvorfor ikke kle deg ut som selveste Uncle Sam? Vi har dessuten head face-bandanaer som vil gjøre det litt lettere for deg å kunne dekke nedre halvdel av ansiktet med et nytt, skremmende fjes.

Dekorasjoner og tilbehør til en ekte The Purge-fest!

Partyking har alt du trenger for å få til den beste mulige The Purge-temafesten! Med dekorasjoner som for eksempel USA-flagg i forskjellige formater, og tilbehør som teaterblod, våpen og blodige økser, kan vi love at festen kommer til å bli en suksess. Og naturligvis finner du alt hos oss i Partyking. Bestill The Purge-stæsj og -klær i dag og gjør deg klar for den råeste The Purge-festen noensinne!
Les mer