dorrdekoration-rymdskepp-1

Dørdekorasjon Romskip

 139,-  111,-

Velg variant:

 • Mary
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Tiia
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Taitoksia oli vähän hankala saada suoraksi, mutta näytti lopulta hienolta. Toi liukuoveen kiinnitettynä mukavan scifimäistä tunnelmaa. Eniten ongelmia tuotti ehkä se, ettei koriste pysynyt paikoillaan kovin pitkään, mutta onneksi muutama pala maalarinteippiä yläreunoihin riitti estämään sen valumisen.
  1 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

En stilig dørdekorasjon gjør en hvilken som helst kjedelig gammel tredør der hjemme kul. Og det er akkurat det du får med denne romskipsinspirerte dørdekorasjonen, som vil få deg til å tro at du har tatt steget ut i det ytre rom.

Dørdekorasjon Romskip som er enkel å feste på valgfri dør. Passer perfekt for romnerder eller til karnevalet med det ytre rom som tema. Uansett hvilken grunn du har til å henge opp denne dekorasjonen, kan du være sikker på at den kommer til å bli satt pris på.

Mål: ca. 152 cm høy.