vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Festartikler Festpynt Dørdekorasjoner

Dørdekorasjoner

Dørdekorasjoner er et utmerket eksempel på hvordan man kan piffe opp innredningen både til hverdags og til fest eller høytider. De kan gjør en hvilken som helst overflate livlig og fargerik. Dessuten passer de til enhver anledning ettersom livet er en fest som alltid bør feires.

På Partyking kan man finne dørdekorasjoner i alle slags ulike farger og former. Det finnes de som passer til høytider, nyttårsfester, kostymekvelder, bursdagsfester eller helt enkelt som en morsom og unik dekorasjon i hjemmet. Det er nesten alltid morsomt og forventningsfylt å gå på fest. Noe som oftest gjør festen morsommere er når man merker at verten har gått inn for å gjøre kvelden spesiell, for eksempel gjennom tema og dermed også dekorasjoner.

I sortimentet finnes dørdekorasjoner av flere ulike slag. Det finnes de som henges ved dørkarmen eller de som festes direkte på døren eller veggen. Felles for alle er at de kan tas av, så skulle man mot formodning angre seg etter at man har dekorert før en storfest, så kan man alltids ta de av igjen.
Les mer