det-borde-man-ju-veta-janej-edition-1
det-borde-man-ju-veta-janej-edition-2
det-borde-man-ju-veta-janej-fragespel-3

Det borde man ju veta Ja/Nej Spørsmålsspill

229,-

Velg variant:

 • Karin
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Det er en hel del ting man faktisk burde vite. For eksempel: Er det ulovlig å tenne på en 100-lapp i Sverige? Synker appelsinen hvis du legger den i vann? Er det noen som faktisk har gått på månen etter den første månelandingen i 1969? Ja, dette bør du faktisk vite.

Det borde man ju veta Ja/Nej Spørsmålsspill er den utrolig morsomme oppfølgeren til spillet "Det borde man ju veta ...". Spillet er fullstappet med 400 morsomme og annerledes ja- og nei-spørsmål. I dette spillet konkurrerer alle mot alle, og spenningen øker raskt for hvert spørsmål. I spillet får du heller ikke poeng for riktig svar, men minuspoeng for feil svar. Jo enklere spørsmål – desto flere minuspoeng.

Gjør deg klar til å bli utrolig usikker ved selv de enkleste spørsmål når Google ikke er tilgjengelig. Du vil høre deg selv tenke: "Men, dette burde jeg ha visst …?".

 • Alder: 12+
 • Spilletid: uspesifisert
 • Deltakere: 2–12 stk
 • Språk: svensk
 • Spilltype: familiespill, morsomme spill, festspill