vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
den-ultimata-drinkboken-5
den-ultimata-drinkboken-2
den-ultimata-drinkboken-3
den-ultimata-drinkboken-4

Den Ultimata Drinkboken

159,00 kr

"Drinken er en genial oppfinnelse som blander nyttige vekster som frukt og grønnsaker med alkohol."

Før drinker ble inntatt foran en solnedgang på en terrasse, ble alkohol brukt for å bekjempe ulike plager. For å beskytte britiske sjømenn fra skjørbuk, hadde skipene tønner med c-vitaminrik limejuice. Noen spritet denne opp med gin, og vips var drinken Gimlet født. På samme vis ble gin og tonic skapt i tropene. Tonic water med kinin virket å holde malariamyggene borte, og når denne igjen ble blandet med gin ble altså et nytt kapittel i drinkhistorien skrevet.

I England drikker en gjerne en Hot Toddy mot forkjølelse, med sitron for c-vitamin, honning som lindrer og alkohol som bedøver. I helsens tegn har mennesker i mange år funnet på mange gode grunner for å drikke alkohol. Men det trenger vi ikke gjøre nå. Nå drikker vi mest for smaken og kulturens skyld.

Denne svenske boken gir deg over 80 klassiske drinkoppskrifter med historien bak og litt kuriosa. Oppskriftene er enkle og tydelige, med illustrasjoner om hvordan du blander dem. Vår ultimate drinkbok er perfekt til ulike anledninger, eller som vert-/vertinnegave når du blir invitert bort.
Art.nr 31793-1

Henvendelser

6

Spørsmål & Svar

0

Tagger