Til toppen
Se full beskrivelse

Julegaver til par

Å kjøpe julegaver, eller gaver for den saks skyld, til et par er ikke alltid det letteste. Det handler tross alt om en julegave til to personer, og av og til kan man finne det som hun liker, men ikke han, eller det som han liker, men ikke hun. Ettersom det ofte kan være en vanskelig oppgave, har vi valgt å hjelpe deg litt på vei ved å liste opp nedenfor de artiklene vi synes er passende å gi bort i julegaver til par.

Her finner du alt fra vinflasker med LED-lys til ismaskiner og selskapsspill. Så har vi selvfølgelig også, i ekte Partyking-ånd, julegaver av det litt frekkere slaget, som kanskje ikke er å få kjøpt i dagligvarebutikken din.

Eller hva sier du om håndjern med pels, sexspill, Kama Sutra samt andre artikler i samme kategori. Forslagene vi har listet opp, er mange, og her er det julegaver til både den frisinnede eller gniene, frekke eller tilbakeholdne. Her finnes alt for alle par i alle (eller de fleste, i hvert fall) aldre, så det er bare å kjøpe den julegaven du tror passer dine parvenner best!

Filter

Show 94 produkter
castle