Se større bilde

Tilbehør

Day of the Dead Ansiktstatoveringer

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 10320
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 60
selected_index: 0
129,-
Velg variant:
Välj tillbehör:

Produktinformasjon

Day of the Dead er opprinnelig en meksikansk høytid som feires hvert år til minne om de nære og kjære som har gått bort. Etter hvert spredte Day of the Dead seg til store deler av verden, og i dag smelter den ofte sammen med Halloween, Allehelgensdag eller andre amerikanske høytider. Er du invitert på Day of the Dead-fest? Eller skal du kanskje på et tradisjonelt karneval? Uansett kommer du til å skremme vettet av gjestene med disse heftige, falske tatoveringene som både påføres og vaskes bort med vann. Dekorer ansiktet eller kroppen din med spindelvev, kister, roser og andre motiver.

Day of the Dead Ansiktstatoveringer består av et ark med ulike tatoveringer som du dekorerer ansiktet og øverste del av brystkassen med, så du får til den ordentlige kule Day of the Dead-looken. Vær nøye med å legge et grunnlag som på bilde nummer 2 for å få til en look som på bilde nummer 1.

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Sari for 2 år siden
    (Kunde har ikke gitt kommentar)
    0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen36530 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle