pez-tabletter-2

PEZ Tabletter

349,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

Vis innhold

Kundebilder

Bakåtpil
Framåtpil

Ønsker du at bildene dine skal vises her?

 • Steffen
  for 4 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Min eske inneholdt følgende: Cola 32stk Cherry 21stk Rasberry 39stk Orange 17stk Mango 59stk Lemon 28stk Strawberry 18stk Negativt: - Ujevn fordeling. Strawberry er den beste, men den var det nesten minst av. - Telte igjennom tre ganger, det var én mindre enn hva det står på esken. (men dette reflekteres på nettsiden til partyking!) Positivt: - God totalpris. - Eske til å holde dem forseglet medfølger.
  24 av 26 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Kim
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Mye Pez for pengene, men tullete ujevn fordeling av smaker. Har ikke telt nøyaktig, men fordelinga var ca 50% Mango, 25% Cola og 25% øvrig. Appelsin og sitron var det f.eks bare 3-4stk av hver. Jeg synes heldigvis at Mango er en god smak, men skulle gjerne sett mer kirsebær og jordbær i bøtta, og alle colaene blir tungt å komme seg gjennom. Får følelsen av at disse boksene hovedsaklig er laget for å bli kvitt restlager av mango og cola som ikke er med i de vanlige 8-pakningene som selges i hylla på Rema.
  4 av 4 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Vidar
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Mye pes for pengene.
  4 av 6 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Leter du etter innpakket godteri eller godteri i små doser til en fest eller et arrangement, så er kanskje det klassiske PEZ-godteriet noe for deg? Du trenger ikke ha den PEZ-leken man setter dem inn i heller, de kan fint spises som de er!

PEZ Tabletter er små gode tabletter tilpasset leken PEZ. De kommer i ulike fruktsmaker og colasmak. NAM! Så sett inn tablettene i PEZ-beholderen om du har en hjemme og gi dem til barna som lørdagsgodt eller til fiskedammen i barneselskapet, eller spis dem bare som de er.  Hver lille PEZ-pakke inneholder 8,5 gram.

Merk at smakene i boksen er usorterte og varierer i antall i hver smak.

Vekt: 1,83 kg (ca. 215 stk).

Leveres i en plastboks med lokk.

Ingredienser Fruktpastiller: sukker, glukosesirup, syre (E330), surhetsregulerende middel (E331), fullherdet palmefett, emulgator (E471), aromaer, frukt- og plantekonsentrat (eple, solbær, gulrot, safran, svart gulrot, søtpotet, vindrue, sitron).

Ingredienser Colasmak pastiller: sukker, glukosesirup, syre (E330, E334), surhetsregulerende middel (E331), natriumbikarbonat, fullherdet palmefett, emulgator (E471), aromaer.

Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet oppgis.