ballongvikt-gron-160-gr-1

Ballongvekt Grønn

35,-

Velg variant:

 • Ilka Christiane
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Så har dagen kommet, dagen da den lille babyen din som alltid ville være nær deg og som du har vugget i søvn hver kveld, har blitt så stor at hun helt på egen hånd bestemmer hvordan bursdagsfeiringen skal være. Det skal være marsipankake, jordbærpunsj med fruktbrus og til fiskeleken skal det være poser med ekstra mange lakrisbåter. På dansegulvet er ingen voksne velkomne for der skal det danses ungdommelig, og ut av høyttalerne skal den nyeste musikken, med artistnavn som du aldri engang har hørt om, strømme med høyt volum. Dekorasjonen da? Jo, den skal være grønn, det er hun svært tydelig på. Ekstra viktig er det at de grønne ballongene kan fylles med helium, slik at de kan festes i glinsende, fine ballongvekter som matcher! Du vil glede henne, og hjelper henne med å ordne dette tilbehøret. Du gjør det med et smil, for du vet at når alle gjestene har gått, kommer hun til å krype opp i sofaen med foreldrene sine og se på tegnefilm. Ja, når du tenker etter så kommer hun nok til å være den lille jenta di en stund til.

Ballongvekt Grønn er en ballongvekt som festes i en snor på en heliumballong. Vekten er kledd i grønn, glinsende folie som er klipt i festlige frynser øverst.

Kapasitet: ca. 30 stk. latexballonger (9") eller ca. 0 stk. tall- eller bokstavballonger.

Vekt: 170g.