ballongfigur-julgran-gronguld-78355-2
ballongfigur-julgran-gronguld-78355-1
Bygg et eget stort og flott juletre med ballonger! Her har du alt du trenger for å lage denne fantastiske juledekorasjonen. Perfekt til gløggfesten, juletrefesten og julaften, selvfølgelig! Hvor skal julenissen ellers legge alle julegavene?

Ballongfigur Juletre Grønn/Gull består av runde ballonger av ulike størrelse i fargene grønt, hvitt og gull. Noen ballonger er utformet som stjerner. Blås opp ballongene med luft, ikke helium, og lag et tre med stjerne på toppen. Ballongstørrelsesguide og tydelig bruksanvisning følger med.

  • Materiale: Lateks
  • Inneholder:
  • 114 runde ballonger og noen stjerneformede folieballonger
  • 10 meter ballongteip
  • 1 meter gjennomsiktig tråd
Men hvordan går man frem for å lage et skikkelig fint ballongtre? Ta det helt med ro. Nedenfor går vi gjennom prosessen trinn for trinn:

1. Rull ut ballongteipen og blås opp ballongene i de ulike størrelsene (12, 25 og 30 cm). 

2. Bygg treets base. Ta 30-centimetersballongene og tre 10 av dem gjennom hullene i ballongteipen. Sørg for å la det være igjen nok hull mellom ballongene slik at de ikke overlapper hverandre. 

3. Når du har lagt til ballongene, klipper du ballongteipen til riktig størrelse og lager en sirkel. Fest ved å tre inn ventilen på den siste ballongen i et av hullene i motsatt ende.
Art.nr 78355-1

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger