Se større bilde

Zorro med Muskler Karnevalskostyme

(3 anmeldelser)
first_saleprice.value: 31920
first_price.value: 63920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
399,- 799,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Zorro med muskler Karnevalskostyme består av en svart overall med vatterte muskler rundt brystet, buken, biceps, triceps og skuldrene. Overallen kommer med svarte, knehøye støvelovertrekk i vinyl, dermed kan du bruke dine egne sko under. Helkroppsoverallen kan enkelt tilpasses etter dine mål. Karnevalskostymet inneholder også en lang, svart kappe med påtrykte gulldetaljer og en matchende svart hatt med Zorro-logo. Hatten er produsert av EVA og har en justerbar reim under haken. Sist men ikke minst medfølger det også et belte med påtrykt dekor og Zorros logo, samt en svart øyemaske som også festes bakpå hodet.
 • Finnes størrelsene: Standard og X-large. • Inkluderer: Topp, bukser, cape, hatt, belte og maske. • Materiale: 100% Polyester. Dette er et offisielt lisensiert Zorro-produkt.™

Tagger

HENVENDELSER (3)

Henvendelser

 • Skrevet av Viktor for 8 år siden
  Ögonbindeln var dålig, det va för små hål för ögonen, så man fick klippa till större själv, sen så fanns det ingen gylf eller liknande, fick sy en öppning själv, det va riktigt dåligt! Dyrt vart det också.
  3 av 3 mennsker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Anders for 6 år siden
  OK. STOR HATT. HÅLLER MED TIDIGARE PERSONER. SMÅ SKOFODRAL SAMT ATT DEN SAKNAR GYLF. ÄR JU EN HEL KROPPSDRÄKT SOM MAN DRAR PÅ SIG. INGEN PRAKTISK FUNKTION FÖR TOALETTBESÖK.
  2 av 2 mennsker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen11069 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle