vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Karneval Karnevalstema Superhelt-karneval

Superhelt-karneval

Velkommen til vår djerve og modige avdeling for superhelter. Helter som bekjemper forbrytelser med overnaturlige krefter og som ikler seg heller uvanlige drakter.

Hvem kan vel glemme Supermanns røde underbukser over blå stillongs? Helt utrolig at han i det hele tatt ble tatt alvorlig! Så har vi Batman. Han har riktignok ingen overnaturlige krefter, men han har ganske kult utstyr. En Batmobil hadde vært ganske heftig, men hvordan klarer han egentlig slåss med den der kappa hengende og slengende bak seg? Men de er jo superhelter, og da klarer de vel alt. Det spiller ingen rolle hvor latterlige de ser ut, for de redder verden fra alle slags farer og det er det som teller.

Som voksne har vi kanskje glemt hvordan det var å leke superhelt som barn, men kanskje finnes det ennå igjen en liten drøm om å få være en superhelt? Selv om vi kan være hverdagshelter, kan vi ikke gå kledd i stilongs og maske sånn til daglig, men når det er karneval... Da kan vi gjøre hva vi vil! Alle superhelter og skurker er samlet og klare når du er. Hvilken superhelt vil du være i dag?
Les mer