zombiehund-med-pals-1

Zombiehund med Pels

1 595,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Den gretne, gamle gubben Enok hadde bodd i nabolaget ditt så lenge du kunne huske, alltid med en sylskarp kommentar om å kaste over deg og resten av nabolaget. På grunn av sin avskyelige personlighet var han veldig ensom, bortsett fra en ond vakthund som jevnt og trutt bjeffet. Men så skjedde det at gubben og hans hund uventet reiste på ferie. Og ettersom karma gets you, hadde han ordentlig uflaks, for på nyhetene samme uke fikk du vite at akkurat på stedet hvor de befant seg, skjedde det en veldig uvanlig og forferdelig massakre. Massakren ble utført av en stor gruppe zombier som senere ble utslettet av militæret. Men fortsatt i dag finnes gubbens skrekkinngytende bikkje å se på byens museum, og den får blodet ditt til å fryse til is hver gang du besøker stedet. 

Zombiehund med Pels er en stor halloweendekorasjon som ser ut som en zombiehund med synlig skjelett, blod over kroppen og tennene samt partier med hvitt skinn eller hvit og grå pels på. Hunden er produsert av hul plast samt pelsimitasjon.

Lengde: 94 cm.