Se større bilde

Werthers Caramel Creme

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4261
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 9
selected_index: 0
49,-
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Har du ikke prøvd Werther's fløtekarameller med karamellfyll før, så må du absollutt gjøre det! De er fantastisk gode og det er vanskelig å finne noen der ute i verden som ikke liker dem. Faktisk. Prøv å servere disse til dine venner og familie, og vær forberedt på å måtte fylle på raskt.

Werthers Caramel Creme er gode fløtekarameller med et kremete karamellfyll. Selges i pose på 135 g. 

Ingredienser: sukker, glukose-fruktosesirup, FLØTE (7 %), konsendert MYSE (fra MELK), SMØR (4,5 %), kondensert SKUMMETMELK, rørsukkersirup, salt, SMØRFETT, MYSEPULVER (FRA MELK), emulgator: lecitiner (soya), aroma. Inneholder: melk, Inneholder: SOYABØNNER.

Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Ved spørsmål, kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp om ikke annet er angitt.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen74764 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle