wellibites-hallon-lakrits-78609-1

Wellibites Bringebær & Saltlakris

39,-

70 gram

 − art.nr 78609-1
At dette godteriet er vegansk, sukkerfritt og SUPERGODT, får deg til å mistenke at Willy Wonka selv har vært på farten – men det er ikke tilfelle. Wellibites har produsert et supergodt godteri med smak av bringebær og salt lakris som du kan spise helt uten dårlig samvittighet. En fantastisk kombinasjon av søtt og salt! 

Wellibites Bringebær & Saltlakris er et sunt gelégodteri som får sin gode smak fra naturlige smaker og farger fra frukt og grønnsaker. Godteriet er også helt fritt for både sukker og gluten, er beriket med B6 og inneholder hele 40 % færre kalorier enn vanlig godteri. 100 % vegansk! 

Selges i en pose på 70 gram.


Ingredienser: Søtningsmidler (maltitol, erytritol) maisstivelse, syre (eple), salmiakk, naturlige aromaer (bringebær), lakris, naturlige farger (svart/gulrotkonsentrat, vegetabilsk karbon), vitamin B6, overflatebehandling (kokos- og rapsolje). Endringer i innholdet i produktene kan forekomme. Sjekk derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt vår kundeservice. Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp med mindre annet er angitt.

Innhold

Henvendelser

2

Spørsmål & Svar

0

Tagger