watch-ya-mouth-spel-1
watch-ya-mouth-spel-2
watch-ya-mouth-spel-3
watch-ya-mouth-spel-4
watch-ya-mouth-spel-5

Watch Ya Mouth Spill

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

fra 

279,90 kr

Vær forberedt på latter, sikkel og lite flatterende ansiktsuttrykk med dette utrolig underholdende spillet! Med en mouthguard som tøyer munnvikene blir det en ordentlig utfordring å si noe i det hele tatt, og i dette spillet må du si ekstra vanskelige setninger, rim og beskrivelser. Ved hjelp av utvidelsespakkene kan du tilpasse spillet til både familiekvelden og vorspielet, eller gjøre spillet enda vanskeligere med Throwdown Edition som består av utfordringer som er like umulige som morsomme. Et spill som passer alle situasjoner og sosiale tilfeller!

Watch Ya Mouth Spel er et selskapsspill som går ut på at man setter inn en mouthguard i munnen, som tøyer munnvikene maksimalt til sidene, så skal deltakeren forsøke å uttale setningene som står på spillkortene. Dere spiller i lag: én i laget sier setningene, og den/de andre på laget skal gjette hva som sies. Laget som gjetter mest rett vinner. Det finnes også to utvidelsespakker med familievennlige setninger, og en med vågale setninger for aldersgruppen 18+ (NSFW). Throwdown Edition er en alternativ versjon av spillet som fokuserer på munnrelaterte utfordringer i stedet for setninger, som for eksempel sang og skuespill. Samtlige spill/utvidelsespakker kommer på engelsk og krever flere enn tre spillere. 

  • Inkluderer spillkort og mouthguards (Throwdown Edition inkluderer også nødvendige dingser til utfordringer, som sugerør og baller)
  • Språk: engelsk
  • Alder: 6+ (18+ for NSFW Expansion 1)
  • Antall spillere: 3+ (4+ for Throwdown Edition)
  • Spilletid: 15–30 min (30–60 min for Throwdown Edition)
  • Spillsjanger: Familiespill, selskapsspill
Art.nr 69262

Henvendelser

0

Spørsmål & Svar

0

Tagger