vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
poker-for-couples-vuxenspel-1
poker-for-couples-vuxenspel-2
poker-for-couples-vuxenspel-3
poker-for-couples-vuxenspel-4
poker-for-couples-vuxenspel-5

Poker for Couples Voksenspill

279,90 kr

I lager (4 stk.)
Så du har spilt klespoker med partneren din, og innsett at når det virkelig begynner å bli interessant er spillet over? Da er dette spillet noe for deg, ettersom Poker for Couples er spillet som virkelig blir hett når klespoker vanligvis slutter. 

Poker for Couples kan spilles i to forskjellige varianter: den raske versjonen, og den avanserte versjonen. I den raske versjonen spiller dere rett og slett five card draw med to bytter hver, og spilleren med den beste hånden i hver runde vinner et utfordringskort. Det er mange forskjellige utfordringskort, men felles for alle er at de inneholder tre til fire sexy utfordringer. Den som vinner kortet får velge hvilken av utfordringene dere skal gjøre. 

I den avanserte versjonen er målet å få så mange poeng som mulig, både ved å ha den beste hånden og ved å vinne stikk. For hvert poeng noen vinner, flytter dere spillebrikkene ett steg fremover på brettet, og på veien mot mållinjen samler dere hetere og hetere utfordringskort. 

Fakta om Poker for Couples Voksenspill:
  • Innhold: 1 spillebrett, 2 spillebrikker, 20 mynter, 54 spillekort, 62 belønningskort med 211 sexy utfordringer, 2 feige ut-kort, 2 håndrankingkort og 1 spilleregler. 
  • Merk at all tekst i spillet er på engelsk. 
  • Spilletid: 90–120 minutter (den raske versjonen). 2–3 timer (den avanserte versjonen). 
  • Pakkens mål: 16 x 12 x 5 cm. 
  • Produsent: Tingletouch (www.tingletouch.com)
Art.nr 70969-1

Henvendelser

1

Spørsmål & Svar

0

Tagger