vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Vingjær

Drømmer du om en egen vingård ute på den italienske landsbygda? Vil du vandre rundt blant vinranker om dagene, og nyte dine egne eksklusive viner om kveldene?
Partyking kan dessverre ikke tilby deg en italiensk vingård, men vi kan hjelpe deg med å starte opp din egen vinproduksjon! Å brygge egen vin er både bedre og lettere en mange tror. Med det riktige utstyret og litt trening kan du lage hjemmelaget vin på en enkel måte, og samtidig nyte å få skape dine egne, skreddersydde vinsorter. Hos Partyking finner du alle de viktigste ingrediensene som du trenger for å skape en smakssensasjon for både deg og dine vingale gjester.

Hvis du velger å produsere vin hjemme ved hjelp av et vinsett, hopper du over flere kompliserte instruksjoner og tidkrevende prosesser, og produserer i stedet en smaksrik vin uten å måtte anstrenge deg så veldig hardt. Vingjæren legger grunnlaget for den gode hjemmelagde vinen din, og hos Partyking kan du velge blant flere ulike sorter. Foretrekker du portvin, champagne eller bordeaux? Med litt hjelp fra oss hos Partyking kan du lage hvilken som helst vinsort. Vi tilbyr en rekke ulike vingjærsorter fra Hisab/Joker – vår fremste leverandør av bar- og hjemmebryggerigreier. Her finner du for eksempel Edelmans vingjær i 11 ulike smaker/sorter som hjelper deg med å produsere alt fra sherry til steinberger og bourgogne. Men en eneste pakke vingjær fra Edelmans kan du lage hele 30 liter med vin.

Andre gjærsett i sortimentet vårt hjelper deg med å lage luksuriøs vermouth, men også sterkvin med fersken- eller kirsebærsmak. Her finner du også et gjærsett som lar det brygge din egen velsmakende kir. La gjestene dine (eller i hvert fall smaksløkene deres) reise til vakre Frankrike for en kveld! Hvis du heller vil brygge lettviner av det røde eller hvite slaget, tilbyr vi flere gjærsett fra den pålitelige produsenten Falcon Crest. Lag din egen smaksrike hvitvin å servere til fisk- og skalldyrmiddagene eller nyte på verandaen på lune sommerkvelder. De ulike gjærsettene til rød og hvit vin inneholder alle kjemikalier du kan tenkes å trenge for å få et perfekt resultat. Vi har også turbogjær av ulike slag til deg som har det ekstra travelt!

Har du høstet inn en stor mengde bær eller frukt fra din egen hage? Partyking tilbyr også gjærsett som kan brukes for å lage egen fruktvin. Mos innhøstingen din og skap en delikat vin som er helt tilpasset etter din egen smak. Å lage sin egen vin hjemme er både billigere og mer interessant enn å gå på Vinmonopolet, det kan vi love. Oppdag Partykings sjenerøse sortiment og forvandle hjemmet til en italiensk vingård der ingen andre enn du selv er vingårdsjef!
Les mer