vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Vannlek

Det finnes nok ikke noe som symboliserer sommer så mye som vannlek. Når det endelig begynner å bli varmt nok til å plaske i det blå, pleier vannleker å være blant det første som blir lagt i strandvesken. Men vannlek passer uansett årstid. Med noen vannleker i nærheten blir det akkurat like gøy å plaske rundt i et lite badekar eller et innendørsbasseng som i sjøen eller det store vide havet.

Partyking elsker vannlek og har naturligvis pumpet lageret fullt med oppblåsbare badeleker til både store og små. Her finner du badeballer, svømmeføtter, snorkelsett, vannspill og luftmadrasser i alle herlige former. Dupp rundt på en gigantisk badeand, flamingo, lama, krokodille, enhjørning, motorsykkel, pizzaslice, munk, cupcake eller dine egen lille øy, komplett med en vaiende palme!

Vår kategori for vannleker er ingenting for de som liker varme bad, men vi har også armpuffer, baderinger og andre svømmehjelpemidler for de som trenger det. Og hvis du ikke vil hoppe i det usikre har vi vannballonger, vannpistoler, splashspill og mange morsomme strand- og vannleker til å roe deg ned med på «tørt» land. Vi har også oppblåsbare bassenger og flåter i forskjellige størrelser, som gummibåter, herlige loungesett, Beer Pong-madrasser, flytende LED-lys, vannsklier, barnebasseng og et imponerende vannland med alt i en. Bestill enkelt online og suppler gjerne med en elpumpe for å enkelt kunne blåse opp badelekene dine!
Les mer