vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Uteleker

Når solen titter frem og det kribler i beina, er det på tide å se over uteleke-beholdningen du har hjemme. På milde vårdager og solfylte sommerdager passer det bra at barna er ute og leker så mye som mulig. Det er godt både for ungenes helse og for din egen sinnsro!

Hvis du har din egen hage, kan du finne store uteleker hos oss som vil få alle barna i nabolaget til å strømme til «fornøyelsesparken» din. Også familier uten hage kan ha det gøy med uteleker, det meste kan også tas med ut i skogen, i parken eller på stranda. Bunkre opp med ulike spill til utendørsbruk, vannleker og ting til utendørsaktiviteter. Og forresten, mange av våre uteleker er minst like egnet for voksne som for barn!

Vannleker – Har dere svømmebasseng eller bor dere i nærheten av stranda? Da kan vi anbefale vannlekene våre, som bademadrasser og badeballer. For alle som liker å chillaxe, er bademadrassen selvfølgelig et must. Flyt rundt på vannet med en drink i hånden, eller ligg mer komfortabelt på stranda hvis du synes sand er irriterende. For alle pranksters blir en bademadrass raskt en flåte for skipbrudne eller ei sjørøverskute. Barna vil bli i vannet til leppene blir blå!

Samle troppene til vannkrig – Du kan aldri bli for gammel for vannkrig, og det er like morsomt om dere bare er to som om dere er en hel fotballklubb. I vårt utvalg av uteleker finner du flere versjoner av tøffe vannpistoler og -gevær, med ekstra langt løp, ekstra vanntank eller de ekstra små som kan brukes ved bakholdsangrep!

Blåse såpebobler – En veldig populær utendørsaktivitet er å blåse såpebobler. Visste du at såpebobler også er en utmerket aktivitet for å praktisere barnets talemotoriske ferdigheter? Ja, hvis du bruker versjonen der du blåser bobler med munnen, så klart. Hos oss finner du også uteleker som gir gigantiske bobler og brukervennlige såpeboblepistoler.

Uteleker som oppmuntrer til aktivitet – All ære til kjempetrampoliner, men ikke alle har så stor plass til uteleker. Vi hos PartyKing vil at alle skal kunne kose seg som konger utendørs og har derfor samlet en haug med mindre uteleker som oppmuntrer til aktivitet. Du finner dingser som stylter, baller, hoppestylter og oppblåsbare uteleker som du enkelt kan oppbevare innendørs og finne frem når ungene skal ut og leke.

Lag din egen femkamp – Mange av våre uteleker er egnet for konkurranser. Du kan lage dine egne regler som er tilpasset deltakernes alder. Bli inspirert av utvalget vårt og bytt ut noen av klassikerne, som potet- eller sekkeløp, mot kast med gigantisk ball og hoppestylteløp.

Utendørsspill - Prøv klassiske spill som golf og krokket i nye og oppdaterte utgaver med våre morsomme uteleker. Du finner også racket-spill og lignende utgaver som er lette å ta med på utflukt.

Kjøp nye uteleker på nettet, så kan du enkelt velge det som passer for familien din. Å gå inn i en lekebutikk med små barn som vil ha alt dere ser medfører unødvendig stress som vi ikke ønsker for vår verste fiende! Det er utrolig mye mer behagelig å fikse alt på nettet og deretter overraske de hjemme med en ting om gangen, hvis du viser frem alt samtidig, vil gleden over nyhetene gå over fort.
Les mer