vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo

Valentines godteri

Selvfølgelig må årets søteste dag krones med søtsaker på Valentinsdagen! Vi vet at det kreves en overdreven mengde godbiter for å matche kjærestens søthet, men gjør et forsøk i alle fall. Hos Partyking finner du et stort utvalg av Valentinsdagsgodterier på nett – til virkelig gode priser – så du kan prøve dem uansett. Unn din kjære sjokolade og seige, syrlige eller sprø karameller. Du finner det meste som passer både store og små. Alle fortjener litt ekstra kos på denne hjertelige dagen.

Gi bort valentinsgodbiter i gave

Valentinsdagen faller, som du sikkert vet, på 14. februar. Høytiden har blitt feiret innenfor den katolske kirken siden det fjerde århundre, men vi i Norden tok ikke opp skikken før på 1960-tallet. Alt for sent, tenker vi, som ikke går glipp av en sjanse til å live opp hverdagen. Er det noe som trengs i midten av februar, er det nok litt livsglede, kjærlighet, fellesskap – og ikke minst godteri. Fortell noen hvor mye du liker dem med Valentinsdag-godteri! Sjokoladeelskeren vil garantert sette pris på om du setter sammen et utvalg av personens favorittgodteri i biter, poser og sjokoladeplater. Sleng i noen lakrishjerter, rødt hjertegodteri og legg det hele i en kurv som du pakker inn med cellofan og binder rundt med et bånd. Vips! Så du har den perfekte Valentinsdag-gaven!

Kjærlig godteri i storpakning

Er følelsene dine for noen så store at de aldri ser ut til å ta slutt? Si det med en gigantisk pakke Valentinsdag-godteri som viser størrelsen på kjærligheten din, og med en godteriautomat som bare fortsetter å dele ut kjærlig godteri. Hvis hjertet ikke smelter etter en slik kjærlighetserklæring, vet vi ikke hva som vil gjøre det.

Valentinsdag-godteri til en venn

"Partnere kommer og går, men venner består" er et velkjent sitat som virkelig er sant. Oppvart den personen som alltid har vært der for deg i tykt og tynt med godbiter på Valentinsdagen. Når hjertesorgen har vært størst og tårene har strømmet som mest, har vennen din vært der for deg. Personen som får deg til å le så hardt at du tisser på deg, og kommer alltid med sprø ideer. Kjøp Valentinsdagsgodteri i form av en haug med luksuriøse sjokolader eller praliner, kanskje med spritsmak, og fest sammen med vennen din.

Hjemmelagde Valentinsdag-godbiter

Hjemmelagde Valentinsdag-godbiter er nesten alltid bedre enn fabrikklagde bakverk, med mindre du tilfeldigvis brenner kanten av kaken. Men du som er flink på kjøkkenet og vil imponere den flotte naboen, kan by på en hjemmebakt kake som du har pyntet med smakfulle valentinsdagsgodterier. Bringebær og lakris er for eksempel en smakskombinasjon som umiddelbart skaper vann i munnen. Ha bringebærsyltetøy mellom kakebunnene, smør på krem ​​og topp med rikelig med lakrisbiter. Nam!

Velkommen inn, og gjør et kupp på Valentinsgodteri online!

Til slutt; du må ikke glemme å oppvarte den aller viktigste personen i livet ditt – deg selv. Trenger du en fin gaveeske med valentinsdagsgodteri, eller feirer du alene og trenger å varme opp singeltilværelsen med litt tvetydig formet godteri? Lytt til hva kroppen din trenger, kanskje er det en hel pakke med små Valentinsdag-godterier som varer til neste Valentinsdag, eller kanskje det er en energigivende liten bit fylt med seig karamellkrem. Du, og bare du, vet hva som er best for deg. God valentinsdag!
Les mer