UV-lys

Med UV-lys kan du skape fantastiske omgivelser etter mørkets frembrudd og lage discoeffekt på hjemmefesten eller en gyngende rave-stemning på ditt eget full moon party. Nå trenger du ikke å leie dyre ting bare fordi du ikke vil at festen skal ende når solen går ned. Vi på PartyKing har et stort utvalg UV-lamper for de som ønsker å danse hele natten i fluorescerende lys!

Fantastisk UV-lys! UV-lamper er lamper som utstråler ultrafiolett lys som har en kortere bølgelengde enn lyset fra vanlige lamper. Fordelen med UV-lamper er ikke bare at de lar deg se når det ellers er helt mørkt, men at de også gir en helt annen og mye stiligere visuell opplevelse.

UV-lamper ønsker natten og mørket velkommen og gjør det pent i stedet for bare å erstatte dem med sterkt lys. For å unngå skygger bør du belyse et rom med UV-lamper fra mer enn én retning. Dempet belysning og mørklegging av hjemmet er nøkkelen til å få størst mulig effekt fra UV-lampene dine.

Å skape en spesiell atmosfære med UV-lamper handler ikke bare om lampene i seg selv. Det er også viktig at du har gjester iført UV-reflekterende plagg, sminke eller smykker for at du skal kunne skape den fantastiske stemningen som bare kan oppstå under UV-lampenes lys. Her på PartyKing kan du kjøpe reflekterende produkter som kan hjelpe deg med å markere ulike områder eller vise hvor utgangen er.

Lag fluorescerende lys med blacklight – UV-lamper av den såkalte blacklight-typen gjør at detaljer i hvite og fluorescerende farger blir selvlysende. Slike lys har eksistert i lang tid på nattklubber med respekt for seg selv, og nå kan du gjøre ethvert rom om til en kul nattklubb med spesielle UV-lys fra PartyKing. Dette er lys som er vanskelig for menneskeøyet å fange opp, men som reflekteres mot visse overflater.

UV-lamper basert på LED-teknologi – LED-UV-lamper er veldig sterke, spesielt i forhold til hvor lite strøm de krever. De er bra for miljøet, men de har også mange andre fordeler. Hvis du skal ha en større fest, trenger du ikke å ta med så mange tunge lamper, men du kan kanskje klare deg med en eller to UV-lamper basert på LED-teknologi.
De blir heller ikke så varme, slik at du ikke brenner deg selv hvis du berører en LED UV-lampe som har stått på en stund ved et uhell. Det betyr også at du kan kjøpe UV-lamper i form av lyslenker som plasseres rundt objekter, noe som gir en kul effekt. Det er umulig å gjøre med lys som gir fra seg mye varme.

UV-lommelykter med LED er en annen spesialdings som har mange bruksområder. Du kan for eksempel bruke dem til å sjekke om sedler er ekte.

Kjøp UV-lys og UV-lamper online fra PartyKing, så får du råd til flere diskolys, utstyr og andre avanserte effekter. Vi har tatt inn UV-lamper som vi tror de fleste har råd til. Sørg for å legge inn en bestilling så du raskt kan slenge sammen en fantastisk fest!
Les mer
6 resultater