UV-linser

Maksimer skremmeeffekten på halloweenfesten med øyne som lyser i mørket! Hos Partyking finner du verdens heftigste linser som forvandler dine beskjedne små speil av sjelen til selvlysende monsterøyne på et øyeblikk!

Med våre vanlige crazylinser kan du bytte øyefarge, endre formen på pupillen eller helt enkelt dekke over hele øyeeplet med farge – bare det er kult! Våre UV-linser er noe helt for seg selv! Her kan du ikke bare endre farge på irisene, men også få blikket til å lyse i mørket. Når du befinner deg i nærheten av en UV-lampe, kommer øynene dine til å stråle som radioaktive zombieglugger. Skikkelig crazy!

Det sies at øynene er sjelens speil, så linser som passer karakteren din på karnevalet, er helt nødvendig hvis du vil gjenspeile rollefiguren din fullt ut. Og hvis du virkelig vil få personligheten din til å lyse, er det UV-reflekterende linser du bør satse på! Våre frekke UV-linser blir prikken over i-en til ethvert festantrekk, like magisk lekre på karnevalet, på klubbkvelden eller sommerens festivaler! Suppler vampyr-, demon- eller djevelutrustningen med skumle røde øyne på halloweenfesten, eller gå maksimalt inn på blacklightfesten og topp din fargesprakende kropps- og ansiktsmaling med selvlysende UV-linser i neon.
Les mer