Se større bilde

Utsvingt 70-tallsbukse Vinrød

first_saleprice.value: 27920
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
349,- 599,-
Velg variant:
Vis størrelseguide

Produktinformasjon

Da jeansen kom, i begynnelsen av 1960-tallet, var den ganske lik jeansen vi har i dag, dvs. at den var rett i beina. Det var først på 1970-tallet de utsvingte buksene ble populære. Ingen vet helt hvorfor, men det kan jo tenkes at de smale og rette jeansene revnet litt for lett når man hoppet og herjet rundt på dansegulvet. Med utsvingte bukser, tja … da gikk det som en dans.

Utsvingt 70-tallsbukse Vinrød kommer i tre størrelser for voksne og får deg til å se ut som om du lever midt på 70-tallet. Buksene er identiske med de klassiske utsvingte 70-tallsbuksene og vil være et utrolig kult plagg å ha på seg på karneval.

  • Materiale: 100% polyester
  • Størrelse: Small/Medium, Medium/Large og X-Large, voksen
  • Inkl. bukse
  • Ekskl. sko
  • Vaskes på 30°

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kjent for kostymer av utrolig høy kvalitet. Kanskje koster de litt mer, men så er de også i en helt egen klasse! De kan derfor ikke sammenlignes med andre kostymer. Takket være kvaliteten på stoffet kan du vaske og bruke kostymet om og om igjen.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen59095 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle