vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
Hem
Våre beste tips til utdrikningslaget for mann

Våre beste tips til utdrikningslaget for mann

Står du i startgropen og skal slenge sammen et heidundrende utdrikningslag til bestevennen din som nettopp har fridd til kjæresten? Ta det helt med ro! En slik anledning krever lang og nøye planlegging – her skal det nemlig skapes minner for livet! Så før du utsmykker brudgommens bil med toalettpapir og ydmyker ham på best mulig måte, er det mange ting på innkjøpslisten som må handles inn for å gjøre anledningen så vellykket som mulig. Check it out!

Antrekk

Når gutta går ut for å gjøre byen utrygg, er det viktig med et godt samhold. Finskjorter, chinos og andre sarte klær får vente til kveldens middag, på dagen er det nemlig rosa mankini som gjelder. I hvert fall for brudgommen. De andre i gruppen foretrekker kanskje noe stiligere, slik som det klassiske Stormtrooper-kostymet? Eller er tanken at hele gjengen skal komme flyvende over torget som magiske penisalver? Lageret vårt er fullstappet av morsomme klær til utdrikningslaget, check it out!

Luksuriøse drinker!

Dere har jo kanskje planer om å unne dere litt styrkedrikk i løpet av dagen? Det er jo ikke så uvanlig at det blir en shot eller to når bestevennen skal ta farvel med singellivet. Vårt praktiske serveringsbrett med shotglass vil da passe utmerket å ha i nærheten. Eller hvorfor ikke utstyre dere med hvert sitt shotbelte? Enklere tilgang til gode shots finnes det neppe! Og brudgommen selv får selvfølgelig verdens største Margarita-glass med praktiske Corona-holdere. Store dager krever store glass, slik har det vært fra gammelt av!

Aktiviteter

Og så er det jo alltid hyggelig med spill og andre morsomme aktiviteter. La dagens hovedperson innlede festen med Twerk Pong (frivillig eller ikke), eller hvorfor ikke finne ut hvem i gjengen som er fotballproff med et fartsfylt fotballspill? For sangfugler og bordtennisfans står selvfølgelig karaoke og beer pong på timeplanen. Og for pokerhaier har vi en fullt utstyrt pokerveske klar der gifteringen ligger i potten!

Design selv

Personlig er alltid best, og vi kan forestille oss at det finnes mer eller mindre flatterende bilder av brudgommen som fortjener å løftes frem. Ta den styggeste selfien du finner av ham og print bildet på en egendesignet T-skjorte og en morsom ballong. For de ekstra dristige kan vi anbefale egendesignede pappmasker – for ekstra oppmerksomhet på puben. Vi har massevis av dingser som du kan være kreativ med – til og med glassunderlag og flaskeetikett!