Hem
Våre beste tips til utdrikningslaget for mann

Våre beste tips til utdrikningslaget for mann

Står du i startgropen og skal slenge sammen et heidundrende utdrikningslag til bestevennen din som nettopp har fridd til kjæresten? Ta det helt med ro! En slik anledning krever lang og nøye planlegging – her skal det nemlig skapes minner for livet! Så før du utsmykker brudgommens bil med toalettpapir og ydmyker ham på best mulig måte, er det mange ting på innkjøpslisten som må handles inn for å gjøre anledningen så vellykket som mulig. Check it out!

Antrekk

Når gutta går ut for å gjøre byen utrygg, er det viktig med et godt samhold. Finskjorter, chinos og andre sarte klær får vente til kveldens middag, på dagen er det nemlig mankini i sebramønster som gjelder. I hvert fall for brudgommen. De andre i gruppen foretrekker kanskje noe stiligere, slik som det klassiske Stormtrooper-kostymet? Eller kanskje ideen er at hele gjengen skal komme flyvende over torger med vinger, diadem og penisstav? Lageret vårt er fullstappet av diverse antrekk som passer helt perfekt til utdrikningslaget – vær du sikker!

Luksuriøse drinker!

Dere har jo kanskje planer om å unne dere litt styrkedrikk i løpet av dagen? Det er jo ikke så uvanlig at det blir en shot eller to når bestevennen skal ta farvel med singellivet. Kom godt forberedt med vårt praktiske patronbelte som rommer hele 28 shots – enklere blir det neppe! Eller gi brudgommen verdens største Margarita på 1,3 liter. Store dager krever nemlig store glass!

Aktiviteter

Det er jo også gøy med noen morsomme spill og aktiviteter. Steng dagens hovedperson inn i en AbZorba-ball og takle ham over gater og torg inntil han trygler om nåde. Eller utfordre ham i et parti med poker der gifteringen legges i potten – vi gir deg marker og spillekort som er akkurat det som trengs for å skape en mildt sagt nervepirrende stemning. For sangfugler og bordtennisentusiaster står det naturligvis karaoke og beer pong på programmet!

Design selv

Personlig er alltid best, og vi kan forestille oss at det finnes mer eller mindre flatterende bilder av brudgommen som fortjener å løftes frem. Finn hans absolutt styggeste selfie og bruk den som trykk på egendesignede T-skjorter og bannere. Vi har massevis av dingser som du kan være kreativ med – til og med glassunderlag og flaskeetikett!