unicorn-poo-godis-75604-1

Unicorn Poo Godteri

29,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Vis innhold

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Enhjørninger er magiske vesener og går ikke på do på samme måte som vanlige hester. Akkurat denne enhjørningen kan til og med bæsje godteri! Denne morsomme lille godteridispenseren er perfekt både til barnefest og lørdagsgodteri. Vrinsk, så magisk!

Unicorn Poo Godteri er små godtebiter som kommer i en morsom dispenser i form av en søt enhjørning. Godteriet er i forskjellige farger og faller ut av enhjørningens bakdel. Enhjørningen er ca. 10 cm høy og inneholder 10 g godteri. Unicorn Poo Godteri selges enkeltvis og usortert, altså blir det en overraskelse hvilken farge på enhjørningen du får.

  • Materiale enhjørning: plast
  • Mål: 10 cm
  • Inneholder 10 g godteri
  • Selges enkeltvis
  • MERK: Selges usortert, altså blir det en overraskelse hvilken farge på enhjørningen du får

Ingredienser
: glukosesirup, sukker, aromastoffer, konsistensmiddel: E470b, fortykningsmiddel: magnesiumstearat, overflatebehandlingsmiddel: carnaubavoks, fargestoffer: E100, E120, E133.
Det kan forekomme endringer i produktenes innhold. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Kontakt vår kundeservice ved spørsmål. 
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ikke annet er oppgitt