tropic-dream-strawberry-daiquiri-77585-2

Tropic Dream Strawberry Daiquiri

29,-

Velg variant:

Vis innhold

Tilbehør

Cocktailglass Standard

Cocktailglass Standard

4-pakning
349,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
Bakåtpil
Framåtpil

Produktinformasjon

Tropic Dream Strawberry Daiquiri er en alkoholfri eksotisk drikk med smak av herlige jordbær og lime. Fyll et glass med Tropic Dream Strawberry Daiquiri og knust is. Pynt med en jordbær. Lukk øynene og kjenn duften av solfylte jordbær og frisk lime. Smak på drinken din og den eksotiske verdenen! Nyt drinken som den er, eller bland den med hvit rom.

Tips: Lag en frozen strawberry daiquiri – kjør drikken med is i blenderen, slik at den blir nesten helt jevn og fin, og drikk den med et tykt sugerør.

Tropic Dream er en serie med eksotiske fruktdrikker og alkoholfrie drinker som produseres i Sverige. Fruktdrikkene inneholder en miks av minst to eksotiske frukter for å skape en spennende smaksopplevelse. Den alkoholfrie drikken kan nytes alene, eller blandes sammen med alkohol. Smakene er klassiske cocktails – populære fruktdrinker som passer til alle slags festlige anledninger, eller kanskje bare for å skape litt ekstra stemning i hverdagen.

Ingredienser: vann, juice fra konsentrat 10 % (eple, appelsin, jordbær, lime), sukker, syre (sitronsyre), aroma, ekstrakt av svart gulrot, stabilisator (E445), fargestoff (betakaroten).
 • Linda
  for 1 måned siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0