tropic-dream-pina-colada-77584-2

Tropic Dream Pina Colada

35,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

Vis innhold
 • Kim
  for 9 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Det smagte fantastisk.
  4 av 4 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • John
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  2 av 4 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Ellinor
  for 4 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Tropic Dream Piña Colada er en alkoholfri eksotisk drink med smak av saftig ananas og kokos. Fyll et glass med Tropic Dream Piña Colada og isbiter. Med en skive ananas blir drinken ekstra festlig. Lukk øynene og kjenn den herlige duften av kokos og ananas. Smak på drinken din og nyt en smak av den eksotiske verdenen. Nyt drinken som den er, eller bland den med hvit rom.

Tips! Kjør drinken med knust is i en blender på høyeste nivå, slik at den blir ekstra skummende og kremete!

Tropic Dream er en serie med eksotiske fruktdrikker og alkoholfrie drinker som produseres i Sverige. Fruktdrikkene inneholder en miks av minst to eksotiske frukter for å skape en spennende smaksopplevelse. Den alkoholfrie drikken kan nytes alene, eller blandes sammen med alkohol. Smakene er klassiske cocktails – populære fruktdrinker som passer til alle slags festlige anledninger, eller kanskje bare for å skape litt ekstra stemning i hverdagen.

Ingredienser: vann, sukker, fruktjuice* og puré 10 % (ananas-, eplejuice, eplepuré), fløte, syre: sitronsyre – melkesyre, surhetsregulerende middel: natriumsitrat, fortykningsmiddel: pektin, aromaer, kokoskrem, melkeprotein, sitronjuice, antioksidantmiddel: askorbinsyre. *Juice laget av fruktjuicekonsentrat.