tropic-dream-pina-colada-77584-2

Tropic Dream Pina Colada

34,90 kr

Tropic Dream Piña Colada er en alkoholfri eksotisk drink med smak av saftig ananas og kokos. Fyll et glass med Tropic Dream Piña Colada og isbiter. Med en skive ananas blir drinken ekstra festlig. Lukk øynene og kjenn den herlige duften av kokos og ananas. Smak på drinken din og nyt en smak av den eksotiske verdenen. Nyt drinken som den er, eller bland den med hvit rom.

Tips! Kjør drinken med knust is i en blender på høyeste nivå, slik at den blir ekstra skummende og kremete!

Tropic Dream er en serie med eksotiske fruktdrikker og alkoholfrie drinker som produseres i Sverige. Fruktdrikkene inneholder en miks av minst to eksotiske frukter for å skape en spennende smaksopplevelse. Den alkoholfrie drikken kan nytes alene, eller blandes sammen med alkohol. Smakene er klassiske cocktails – populære fruktdrinker som passer til alle slags festlige anledninger, eller kanskje bare for å skape litt ekstra stemning i hverdagen.

Ingredienser: vann, sukker, fruktjuice* og puré 10 % (ananas-, eplejuice, eplepuré), fløte, syre: sitronsyre – melkesyre, surhetsregulerende middel: natriumsitrat, fortykningsmiddel: pektin, aromaer, kokoskrem, melkeprotein, sitronjuice, antioksidantmiddel: askorbinsyre. *Juice laget av fruktjuicekonsentrat.
Art.nr 77584-1

Innhold

Henvendelser

4

Spørsmål & Svar

0

Tagger