vit check RASK levering postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden på festartikler vit krona
vit check RASK levering postnord logo
vit check RASK levering postnord logo
tropic-dream-mojito-77582-2

Tropic Dream Mojito

34,90 kr

Tropic Dream Mojito er en alkoholfri eksotisk drink med smak av frisk mynte og lime. Fyll et glass med Tropic Dream Mojito og knust is. Topp med en limeskive og noen mynteblader. Lukk øynene og kjenn den friske duften av lime og mynte. Smak på drinken din og nyt en smak av den eksotiske verdenen! Nyt drinken som den er, eller bland den med hvit rom.

Tips: Med fersk mynte i glasset er det lettere hvis du drikker drinken gjennom et sugerør.

Tropic Dream er en serie med eksotiske fruktdrikker og alkoholfrie drinker som produseres i Sverige. Fruktdrikkene inneholder en miks av minst to eksotiske frukter for å skape en spennende smaksopplevelse. Den alkoholfrie drikken kan nytes alene, eller blandes sammen med alkohol. Smakene er klassiske cocktails – populære fruktdrinker som passer til alle slags festlige anledninger, eller kanskje bare for å skape litt ekstra stemning i hverdagen.

Ingredienser: vann, fruktjuice* (eple-, lime-, sitron-, appelsinjuice), sukker, appelsinekstrakt, naturlig myntearoma, surhetsregulerende middel: sitronsyre, antioksidantmiddel: askorbinsyre, fortykningsmiddel: fruktkjernemel, fargestoff: klorofyll- og klorofyllkobberkompleks – betakaroten. * Juice laget av fruktjuicekonsentrat.
Art.nr 77582-1

Innhold

Henvendelser

3

Spørsmål & Svar

0

Tagger