tropic-dream-mango-77580-2

Tropic Dream Mango

34,90 kr

Tropic Dream er en serie med eksotiske fruktdrikker og alkoholfrie drinker. Denne eksotiske mangodrikken blandet med solmodne appelsiner passer utmerket som tørsteslukker, base i eksotiske drinker og til frokost.

Hell godt avkjølt Tropic Dream Mango oppi et glass. Lukk øynene og drøm deg bort til et eksotisk fruktmarked langt, langt borte. Kjenn den aromatiske mangoduften der den krydrete sødmen blander seg med noe syrlig. I ditt indre ser du en vakker pyramide av herlige frukter som går fra rødt til gult til grønt. Smak på mangodrikken din og nyt den herlige smaken av den eksotiske verdenen.

Tips: Garner gjerne med en appelsinskive.

Tropic Dream er en serie med eksotiske fruktdrikker og alkoholfrie drinker som produserer i Sverige. Fruktdrikkene inneholder en miks av minst to eksotiske frukter for å skape en spennende smaksopplevelse. Den alkoholfrie drikken kan nytes alene, eller blandes sammen med alkohol. Smakene er klassiske cocktails – populære fruktdrinker som passer til alle slags festlige anledninger, eller kanskje bare for å skape litt ekstra stemning i hverdagen.

Ingredienser: vann, appelsinjuice* (27 %), sukker, mangopuré (3 %), surhetsregulerende middel: sitronsyre, fargestoff: betakaroten, naturlige aromastoffer. *Juice laget av fruktjuicekonsentrat.
Art.nr 77580-1

Innhold

Henvendelser

1

Spørsmål & Svar

0

Tagger