totte-emma-gosedjur-82504-3
totte-emma-gosedjur-82504-1
totte-emma-gosedjur-82504-2

Totte & Emma Kosedyr

229,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Du husker kanskje Gunilla Woldes eventyr om Totte og Emma, som lærte en hel generasjon svenske barn å takle hverdagslige sysler som å bake, kle på seg, gå til tannlegen og støvsuge. Nå finnes de to elskede barnebokkarakterene endelig som myke kosedyr som både kan lekes og koses med. Velg mellom Totte og Emma – eller hvorfor ikke si velkommen hjem til begge to? 

Totte & Emma Kosedyr måler ca. 22 cm og er laget av polyester. Perfekt gave til barn som ikke kan få nok av Totte & Emma! 

  • Mål: ca. 22 cm
  • Materiale: polyester 
  • Vaskemaskin: 40 grader
  • Selges enkeltvis og hver for seg 

Produktet er godkjent og CE-merket i henhold til EN71, som betyr at det er barnesikkert ettersom alle detaljer er strekkfaste og sømmene er testet. Produktet er også brann- og flammesikkert i henhold til EN71:2, uten at det er tilsatt noe flammehemmende middel.