Se større bilde

Toilet Paper Blasters

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 35920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 7
selected_index: 0
449,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Hvis mamma ikke vil kjøpe et ordentlig luftgevær til deg, så er nok denne Toilet Paper Blasteren det nærmeste du kommer! Frem med rullene, lad opp, sikt – SKYT!

Toilet Paper Blasters er et ordentlig morsomt gevær for den som er leken av seg, og det kan brukes innendørs så vel som utendørs. Du lader opp geværet med en dorull, så fyller du tanken med vann, og deretter tar geværet seg av resten. Det lager små papirballer som du kan skyte på venner, på uvenner samt på naboene dine som en liten rampestrek. Én dorull holder til cirka 360 stykk papirballer. Du vil derfor kunne treffe mange fiender før du trenger å lade opp geværet igjen!

Toilet Paper Blasters drives ikke av batterier, og det kan lekke litt vann under leken, men det er ingen fare – du vil ikke trenge noen snekker for å pusse opp på grunn av vannskader. Geværet er fremstilt i plast og anbefales fra 8 års alder.

  • Materiale: Plast
  • Antall: Enkeltvis
  • Inkl. gevær, dorullholder, vannbeholder og instruksjoner
  • En dorull holder til cirka 360 papirballer
  • Våpenet forvandler automatisk dopapir til våte papirballer
  • Kan skyte opp til ni meter
  • Mål: 46 x 25 cm

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen56019 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle