toe-of-satan-godisklubba-1
toe-of-satan-godisklubba-2
toe-of-satan-godisklubba-3
toe-of-satan-godisklubba-4

Toe of Satan Godteriklubbe

139,-

art.nr 33252-1
VÆR OPPMERKSOM på at vi anbefaler 18-årsgrense ved kjøp av dette produktet! Vi fraråder på det sterkeste at mindreårige bruker det.
Toe of Satan Godteriklubbe er ingen vanlig søt klubbe som du gjerne hviler tungen din på. Det er et godteri som tester hvor mye chili som smaksløkene dine faktisk tåler.

Denne satans tåen er laget av en spesiell og superhot chiliekstrakt og har en Scoville-verdi på utrolige 9 millioner. Dette tilsvarer 900 ganger sterkere enn en jalapeno, og sterkere enn den hotteste chilien du kan finne! Så vær forsiktig: Dette er ingenting for sveklinger!

«Toe of Satan-Utfordringen»: Forsøk å holde klubben i munnen i fem ubarmhjertige minutter. Det vil garantert forvandle munnen din om til en vulkan av varme.

Fakta om Toe of Satan Godteriklubbe:
  • Usedvanlig krydrete godteriklubbe, formet som en demonisk tå
  • Inneholder chiliekstrakt som tilsvarer 9 millioner Scoville!
  • Muligens verdens sterkeste godteri
  • 900 ganger sterkere enn en jalapeño
  • Anbefalt alder: 18+
  • Konsumeres på egen risiko og håndteres med største forsiktighet!
  • Holdes utenfor rekkevidde for barn og kjæledyr
  • Nettovekt: 20 gram

Ingredienser:
sukker, lys maissirup, vann, kunstig farge (E129), 9 millioner Scoville chiliekstrakt, kunstig aroma, naturlig aroma, konserveringsmiddel [E211], surhetsregulerende middel [E330]. Inneholder AZO-fargestoffer som har en negativ effekt på barns atferd og konsentrasjon. Forandringer i produktinnholdet kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Ved spørsmål kontakt vår kundeservice.

​Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.

Dette produktet er EKSTREMT sterkt og kan forårsake irritasjon på hud/munn. Toe Of Satan er kun tiltenkt voksne og skal holdes unna barn og kjæledyr. Konsumeres på EGEN risiko!

Innhold

Henvendelser

94

Spørsmål & Svar

0

Tagger