Thor

«Opp og hoppe, Thor, slå på trommen, bror. Det er en dans oppe på Valhall i kveld. Ute i Frøyas hall står vårt åsaball.» Jepsi pepsi, nå er det på tide å blåse i Gjallarhornet og advare nabolaget om at det er fest på gang. Vikingene var beryktet for sine fester, så du har det å leve opp til når du velger å kle deg ut som Thor på utkledningsfesten.

Thor er krigsguden i åsatroen, et muskuløst beist som denger løs med hammeren og fremprovoserer lyn og torden. Han har også blitt en populær karakter i filmene og tegneseriene fra Marvel Comics, og det er den utgaven våre Thor-kostymer er basert på.

Chris Hemsworth spiller Thor i filmene. Før rollen tilbrakte han mange timer på treningsstudioet. Siden det er vanskelig å tilbringe ørten timer i et treningsstudio og følge dietter når du har heltidsstudier eller en jobb, har vi løsningen for deg. Vi har innebygde muskler i flere av Thor-kostymene våre – både til barn og voksne. Selv Gummi-Tarzan blir ripped, kombiner gjerne med en stor oppblåsbar plasthammer, slik at du ser veldig sterk ut og ikke blir avslørt som en juksemaker.

Thor er en favoritt blant både barn og voksne, og vi har Thor-kostymer i ulike modeller og størrelser. Hvis du skal ha en Thor-utkledningsfest eller -barnebursdag, har vi også dekorasjoner som vimpler, ballonger og tallerkener med temaet, og mye mer for å hjelpe deg på veien mot en vellykket fest. Hvis du har kjæledyr, har vi også søte kostymer til dem.

Thor har blitt en veldig populær karakter, og kostymene våre kan brukes ved mange anledninger. På Halloween, barnebursdagen eller utkledningsfesten er han et åpenbart valg, men hvorfor ikke kle deg ut på vikingenes tradisjonelle høytider, som jul og sankthans? Kombiner Thor-kostymet med en rød tversoversløyfe på familiens julemiddag og sørg for at den matcher kappen, og du vil gjøre suksess.

Vi bidrar med alt du trenger for å komme inn i rollen som Thor. I tillegg til drakten finnes det noen andre attributter som gjør at du føler deg guddommelig. Mjølner er Thors hammer som alltid treffer målet. Etter at den er kastet, returnerer den alltid til Thor, som fanger den med jernhansken sin. Originalen er smidd av dverger, men ikke av Søvnig eller Prosit, men B-kjendisene Sindre og Brokk. To geitebukker drar vogna til Thor i de gamle sagafortellingene, men gamle guder moderniseres, og i filmene flyr han ved hjelp av Mjølner.

Du bestemmer selv hvilken Thor du vil være, men husk at det kan være vanskelig å ta med husdyr på puben, så bestill taxi. Thors belte kalles Megingjord, og når du strammer beltet blir du sterkere. Thors hjelm med vinger er veldig kul. Vi har også parykker som passer til kostymet og som kan brukes med eller uten hjelm.

Kjøp det du trenger for å lage din egen Thor online. Vi leverer raskere enn Mjølner returnerer til sin eier og har knallgode priser.
Les mer