the-generals-hot-sauce-78121-1
the-generals-hot-sauce-78121-2
the-generals-hot-sauce-78121-3
the-generals-hot-sauce-78121-4
the-generals-hot-sauce-78121-5
the-generals-hot-sauce-78121-6
the-generals-hot-sauce-78121-7
the-generals-hot-sauce-78121-9

The General's Hot Sauce

fra 

229,90 kr

Velg variant

Vær oppmerksom på at treboksen som kan kjøpes til er tom. Du får kjøpe tre valgfrie sauser å fylle den med.

Granatflasken er ingen gimmick! The General's Hot Sauce er en amerikanskprodusert gourmetsaus fra et veteraneid selskap som ble grunnlagt for å hjelpe andre veteran- og militærfamilier.

Ta den med som en gave på grillfesten eller bruk den når du selv skal lage mat. Like lekker i smak som fin på hyllen på kjøkkenet eller ved grillen i hagen. Dette er et produkt som ikke bare er en morsom gave, men som også er et velsmakende tilbehør til mange matretter.

  • Volum: 180 ml (6 fl. oz.)
  • 100 % made in the USA
  • 86 % ren chili i hver flaske
  • Uten tilsatt sukker
  • 6 forskjellige varianter
  • Gedigen glassflaske
  • Gaveeske i tre (tom) kan kjøpes til

Dead Red (3/5 i styrke)
The Generals Signaturprodukt. Laget av amerikanske cayenne-pepperfrukter som er håndplukket perfekt modnet. Deretter saltes og lagres de inntil cayennepulveret er perfekt. En frisk cayennesmak og flasken inneholder nesten 90 % ren cayennefrukt, vineddik, salt og hvitløk. INGREDIENSER: cayenne-chilipepper, destillert hvitvinseddik, salt, hvitløk

Danger Close (3,5/5 i styrke)
Danger Close er en magisk blanding av rød cayenne og oransje habanero. Vi mener at det er den PERFEKTE sausen for å lage Buffalo Wings! Den har en sterk cayennesmak, men gir også et herlig snev av habanero-krydder. Hetere enn bestselgeren Dead Red, men den kommer ikke til å smelte hjernen din som en stor dose Shock & Awe gjør.
INGREDIENSER:cayenne- & habanero-chilipepper, destillert hvitvinseddik, salt, hvitløk

Shock & Awe (4/5 i styrke)
Ikke for de feige – denne sausen er laget på forespørsel fra kundene våre som kan dette med «spicy». Laget av nesten 90 % amerikanske oransje habanero-chili, vil du garantert kjenne en solid klype med dyp og sterkt krydder, men også en liten sødme i utkanten. Perfekt til Chicken Wings da du gjerne vil ha de skikkelig sterke vingene som svir litt.
INGREDIENSER: habanero-chilipepper, destillert hvitvinseddik, salt, hvitløk

Grunt Green (2,5/5 i styrke)
Vi oppdaget ved en tilfeldighet at grønne cayenne-chilipepper som plukkes rett før de blir røde gir en unik og herlig smak. Den har fortsatt friskheten til «Dead Red» og konsentrasjonen til cayennesmaken, men er litt mildere.
INGREDIENSER: cayenne-chilipepper, destillert hvitvinseddik, salt, hvitløk

Hooah Jalapeno (2/5 i styrke)
Hooah Jalapeno er en forsiktig blanding av perfekte modne jalapenos dyrket i USA. Den har en mild til medium sterk profil som passer til de fleste matretter. Vi elsker å bruke den til Taco, Burrito eller eggerøre. Hvis du søker et krydder som gir «et hint» av mer styrke, da er denne perfekt.
INGREDIENSER: cayenne-chilipepper, destillert hvitvinseddik, salt, hvitløk

Maple Mayhem (3/5 i styrke)
Helt naturlig lønnesirup tilsatt habanero-chilipepper. En perfekt balanse mellom sødme og hete. Laget av førsteklasses råvarer med lønnesirup fra lønnetrær i Vermont og amerikanske habanero-chilipepper. Perfekt å pensle på laks, kylling, vafler, grillet asparges eller spareribs.
INGREDIENSER: lønnesirup, soltørket habanero-chilipepper, salt

Merk! Forandringer i produktets innhold kan skje. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Vennligst kontakt vår kundeservice ved spørsmål.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp dersom ingenting annet er oppgitt.
Art.nr 78121

Innhold

Henvendelser

6

Spørsmål & Svar

0

Tagger