Se større bilde

Tenner Løsvekt i Boks

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 26000
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
299,-
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Bit deg fast i dette godteriet, og kryss fingrene for at de ikke biter deg tilbake...Tenner er kongen av skumgodteri, og da må de selvfølgelig selges i størst mulig format. Med 2 kg tenner er det nok til at det holder og at det blir mye igjen. Garantert lørdagsfølelse!

Tenner Løsvekt i Boks er skumgodteri formet som tenner. Kommer i bokser på 2 kg. 

Ingredienser: Glukosesirup, Sukker, Vann, Halal ku-gelatin, Maisstivelse, Fuktighetsbevarende sorbitolsirupsmiddel, Syre (Sitronsyre), Smakstoff, Vegetabilsk fett: Palme og/eller kokos, Overflatebehandlingsmiddel: Karnubavoks, Fargestoff: E-120, E-171. Forandringer i produktets innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalforpakningen. Kontakt vår kundetjeneste ved spørsmål. Best før: Dersom ingenting annet står oppført, har produktet en holdbarhet på minst 4 uker. 

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen70069 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle