tatueringar-pride-1

Tatoveringer Pride

35,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

 • Katarina
  for 8 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Kjempe god kvalitet
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Josefin
  for 6 måneder siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Ej provat dessa än. Jag trodde dock att 9-pack stod för 9st kartor av det på bilden. Tatueringarna kommer som visat och ser bra ut.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Det er mange som har tatoveringer i dag, men det er ikke så mange som har fine pridetatoveringer! Disse tatoveringene fester du på huden til prideparaden eller pridefesten, og når du ikke ønsker å ha dem lenger, er det bare å vaske dem bort.

Tatoveringer Pride inkluderer ni stripete tatoveringer i fargene rødt, oransje, gult, grønt, blått og lilla. De kommer i ulike størrelser og former: hjerte, sirkel og flagg. Begynn med å klippe ut tatoveringen du ønsker å bruke. Fjern plasten og plasser tatoveringen på huden med motivet mot huden. Fukt papirsiden og dra deretter papiret forsiktig bort så snart du begynner å se motivet gjennom papiret. La tørke.

Selges i 9-pakning.