stad-land-flod-sallskapsspel-1
stad-land-flod-sallskapsspel-2
stad-land-flod-sallskapsspel-3

Stad-Land-Flod Selskapspill

159,-

Velg variant:

 • Tanja
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Själva spelidén är ju inte ny – och man hade lika gärna kunnat skriva på ett vanligt papper, men smidigare och roligare att ha en förtryckt "tabell".
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Stad-Land-Flod (by-land-elv) er et underholdende spill for voksne og barn som passer perfekt å spille sammen på familiekvelden. Spillet er like morsomt fra begynnelse til slutt og blir raskt en favoritt der hjemme.

Stad-Land-Flod Selskapspill – Gjør dere beredt på sprø og crazy svar når alle som spiller prøver å komme på det mest unike og morsomme svaret til hver kategori. Begynn med å gi alle et spilleark og en penn, så bestemmes en bokstav for første runden. Det gjelder nå for alle spillere å fylle inn et ord som starter på denne bokstaven under hver valgte kategori. Alle kan få poeng, men den som får flest poeng har skrevet noe som ingen andre har skrevet. For å spille dette spillet kreves det rett og slett en dose fantasi.

Spillet inkluderer spilleregler på svensk.

 • Språk: svensk
 • Alder: fra 3 år
 • Antall spillere: 2 +
 • Spilletid: uspesifisert
 • Inkl. spilleark, papir og regler på svensk