Se større bilde

Solcellefigur Kaktus

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4720
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 6
selected_index: 0
59,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Å ha en liten solcellefigur på kontoret, eller et annet sted der man kan trenge litt oppmuntring, er en sikker måte å bli i bedre humør på. Takket være den lille solcellen trenger du heller ikke å bekymre deg for at batteriet skal ta slutt. Så lenge solen går opp om morgenen, så kommer denne lille kaktusen med sombrero til å vinke til deg!

Solcellefigur Kaktus er en liten plastfigur i form av en kaktus med sombrero og bart. Når den er ladet med hjelp av solcellepanelet beveger den på armene.

Mål: ca. 9 cm.
Materiale: plast.

Tagger

HENVENDELSER (1)

Henvendelser

  • Skrevet av Lars for 1 år siden
    Solcellsfiguren fungerar som den ska, men den låter varje gång den snuddar i botten av hålet där armen går upp och ner, och det låter som ett tidtagarur, vilket gör mig stressad, vilket i sin tur har gjort att jag har fått sätta dit en liten lapp, så nu har jag den bara som dekoration dvs. den rör inte på sig.
    3 av 4 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
    Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen50375 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle