Solbriller

Stilige solbriller kan være den uventede detaljen som vil hjelpe deg å komme i stemning og få en fin look på festen. Hippe solbriller blir rett og slett som glasuren på kaken når du ønsker å gjøre en stil-statement eller bare vise frem personligheten din. Med spesielle solbriller vil du se verden i et nytt lys.
Hvis du er ute etter den derre tøffe looken, finner du kule pilotbriller som gir deg ekstra attitude, mens shades pyntet med drinker passer for festløven som elsker oppmerksomhet. Sats på solbriller hvis du ønsker å pynte trynet med et klassisk tilbehør, samtidig som du beskytter øynene mot skadelige UV-stråler.
Visste du at stjernene i stumfilmene tidlig på 1900-tallet hadde solbriller på grunn av de sterke studiolampene? Pilotbriller er en klassiker som aldri ser ut til å gå av moten, og modellen er i dag mer populær enn noensinne. Den karakteristiske dråpeformen på brilleglassene kommer av at de opprinnelig var ment å bli brukt under pilotenes beskyttelsesbriller.
Runde solbriller gir deg et helt annet, men like uslåelig utseende. Hvis du bruker kule solbriller med speilglass, kan du også se på hvem eller hva du vil uten at noen kan se hva du hviler øynene på. I lang tid stod utviklingen mer eller mindre stille når det gjaldt solbriller. De klassiske modellene som har eksistert i flere tiår stod fortsatt høyt i kurs. Men for noen år siden tok utviklingen et stort sprang, og modeller med innebygd belysning og andre praktiske, stilige og morsomme funksjoner dukket opp.
Stilige solbriller med LED-belysning synes godt på avstand og kan gi antrekket ditt et high-tech-inspirert løft som virkelig får andre til å løfte på øyenbrynene. Hvis du kjøper solbriller online fra PartyKing, vil du alltid finne de nyeste, morsomste og mest teknologisk avanserte modellene. Selvsagt har vi crazy solbriller til både kvinner, menn og barn i utvalget vårt. Solbriller inspirert av en bestemt stil eller en historisk tid kan være som skapt for en temafest eller et karneval. I disse tilfellene er det ofte solbrillene som blir prikken over i-en og gjør at kostymet blir fullkomment.
For eksempel er 50-talls-shades like karakteristiske som en glætt sleik. Og ikke nok med at du kan fikse din eget festlook med et par kule solbriller. Du kan også bruke solbriller som en morsom greie når du planlegger en fest og vil overraske gjestene. Hos oss vil du også finne helsprø solbriller til utdrikningslaget og storpakninger med billige solbriller som kan deles ut til gjestene før en spesiell aktivitet.
Vi fører ikke de mest ekstreme variantene som kun passer ved spesielle anledninger; vi har også billige solbriller for de som er ute etter noe som er elegant, heller enn noe morsomt eller ekstravagant. Solbriller passer også til alt fra slitte jeans og en t-skjorte til mørk dress eller «den lille sorte». Uansett hvilken stil du har, finner du solbriller som passer til den hos oss!
Solbriller må av og til tørkes av, helst med en spesiell våtserviett som er ment for formålet. De løser opp fingeravtrykk og fettflekker. Vanligvis kan solbriller vaskes under rennende vann, men prøv å unngå å pusse dem med et klesplagg eller noe annet som kan ha fanget opp smuss som kan skrape opp brilleglassene. Det er ikke optimalt å måtte gå og kjøpe solbriller når du virkelig trenger dem. Sørg heller for å være godt forberedt, og bestill et par solbriller fra PartyKing allerede i dag, så har du dem hjemme når de trengs.
Les mer