slender-man-latexmask-1

Slender Man Latexmaske

699,-
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

Kundebilder

Bakåtpil
Framåtpil

Ønsker du at bildene dine skal vises her?

 • Jonas Kempe
  for 5 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Den här masken sitter som gjuten på huvudet. Och den täcker hela huvudet. Liten slits i nacken för att man ska få på sig masken, men den syns knappt när man har den på sig. Lite tejp i samma nyans och den syns inte alls. :) Man ser bra ut genom nätet för ögonen och det går bra att andas i den. Man blir dock ganska svettig i den så jag skulle nog rekommendera en tunn balaclava under så att man inte svettas så mycket. Lagt ut bild på Instagram #Partykungen och även en bild på Partykungens facebooksida om nån vill se hur den ser ut på :)
  23 av 26 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Camilla
  for 4 år siden
  Gul krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
  Det gick inte att andas i masken
  3 av 19 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Andreas
  for 1 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Kanon bra kvalitet
  2 av 3 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Slenderman må være en av de skumleste karakterene som noen gang er blitt skapt. Er det mangelen på ellers så selvfølgelige ansiktskomponenter? Eller hans lunefulle handlinger? Uansett passer han definitivt godt som fryktinngytende halloweenmaske! Slender Man Latexmaske er en fin latexmaske som får deg til å se ut som Slender Man. Masken er beige, med venemønster. Den dekker både hode og hals, og den har nett over øynene som gjør den ekstra virkelig. Størrelse: One size (voksen).