laskig-nunna-mask-1

Skummel Nonne Maske

229,-

Velg variant:

 • Iselin
  for 7 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Veldig varm og vanskelig å se i masken, men fornøyd med utseende! Utrolig ekkel!
  1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Sandra
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?
 • Jannike
  for 6 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  1 av 1 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig?

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Produktinformasjon

Du har nettopp gått i kloster, på tross av at nesten alle du kjenner har rådet deg til å ikke gjøre det. De tror nemlig at man ikke drar derfra noensinne om man en gang har dratt dit.
De første dagene synes du er litt koselige og spennende, og du forsøker å lære å kjenne de andre nonnene. Men de er ikke så snakkesalige av seg. De gjør sine daglige gjøremål, ber og siden låser de seg inne på rommene sine. Du har ikke sett dem spise eller snakke med hverandre. Merkelig, tenker du og antar at de har et taushetsløfte.
Men jo lenger tid som går, innser du at noe ikke stemmer. Så en stormfull natt bestemmer du deg for å forlate klosteret. Ved porten møtes du av den eldste nonnen. Hun har ventet på flykten din fra klosteret som sies å være en kvinnes siste plass i livet. Denne nonnen er ikke som de andre. Hun er blek og mørk rundt øynene, hun ser nesten død ut. Du rygger langsomt fra henne, men kommer ikke langt. Rett bak deg står de andre nonnene i gruppe og alle prøver nå å holde deg fast. Den eldste nonnen nærmer seg med et åpent gap og bøyer seg frem over deg med blikket innstilt på halsen din. Du skriker, men forgjeves. Det er for sent.

Skummel Nonne Maske er en latexmaske som ser ut som en meget gammel dame med hvit hud og mørke poser under øynene. Hun har skjeve tenner og blod som renner ut av munnen på henne, som om hun nettopp har tatt en ordentlig bit av noe levende. kanskje deg?
Masken dekker ansiktet ditt og har et elastisk bånd som du fester masken med rundt hodet ditt. Oppå hodet har masken et svart hodeplagg med en hvit kant som minner om en nonnes hodeplagg.

One size (voksenstørrelse).