Se større bilde

Skull Greyland Film Maske

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 25
selected_index: 0
599,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Å kle seg ut som et dødningehode er ganske vanlig, men hvor vanlig er det egentlig å kle seg ut med en grusom dødninghode-maske? Nei, tenkte vel det. Med denne dødningehode-masken fra Greyland Film kommer du til å se ordentlig død ut ... bokstavelig talt, og det passer mer enn utmerket på halloween! Denne masken holder ekstremt høy kvalitet, og skaperen har i første steg skulpturert utseendet for å etterpå forvandle det til en ordentlig tynn lateksmaske av god kvalitet! Dødelig fin!

Skull Greyland Film Maske er en førsteklasses og flott maske som er laget i ekstra tynn lateks slik at masken skal sitte helt perfekt til lange karnevalkvelder. Masken er hvit og likner et dødningehode med bevegelig hake slik at dersom du har lyst å prate, ja da beveger hodeskallens hake seg i takt når du prater. Stilig! Masken har hull til øyne/nese/munn, hvilket gjør den veldig realistisk siden du kan drikke og spise med den på uten problemer. Vi anbefaler et passende kostyme til masken, eller hvorfor ikke keep it simple ... dra på deg hetten, og du blir allerede da forferdelig skrekkinnjagende! 

Tips: Sitter masken tett rundt øyne/nese/munn kan du enkelt lage et lite hull med hjelp av en neglsaks eller liknende for bedre passform. 

Fakta om Skull Greyland Film Maske:
  • Materiale: Lateks
  • Størrelse: One Size (voksenstørrelse)
  • Motiv: Dødningehode/skull
  • Er du allergisk mot lateks/gummi? I så tilfelle fraråder vi deg sterkt fra å bruke denne masken!

OBS
: Masken og modellen på bildet er helt uredigert! 

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen46272 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle