chokladmynt-svenska-tiokronor-1

Sjokolademynt Svenske Tikroninger

1 095,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Velg variant:

Vis innhold

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Har du alltid drømt om å bade i penger slik som Onkel Skrue gjør? Nå kan drømmen din oppfylles! Og enda bedre er det at du kan SPISE mynten også. Det kunne ikke han gjøre engang. For nå kan du ta med deg hjem en kartong med mange deilige sjokolademynter formet som svenske tikroninger. Da er det bare å helle dem i badekaret hjemme og spise dem opp når badet er ferdig.

Sjokolademynt Svenske Tikroninger er klassisk melkesjokolade fra Sockerbageriet innsvøpt i gullfolie formet som svenske tikroninger. Festlig godteri som passer perfekt som påskegodt, til bedriftsarrangement eller til servering på piratfesten.

Selges i kartong med ca. 550 sjokolademynter.

Ingredienser: sukker, helmelkspulver, kakaosmør, kakaomasse, mysepulver (melk), emulgeringsmiddel (soyalecitin), naturlig vanilje. Kakaoinnhold minst 28 %. Kan inneholde spor av nøtter.
Endringer i produktenes innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Kontakt vår kundeservice ved spørmål.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp, med mindre annet er oppgitt.