Se større bilde

Sjokolademynt Svenske Tikroninger

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 103913
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
1 195,-
Velg variant:
Vis innhold

Produktinformasjon

Har du alltid drømt om å bade i penger slik som Onkel Skrue gjør? Nå kan drømmen din oppfylles! Og enda bedre er det at du kan SPISE mynten også. Det kunne ikke han gjøre engang. For nå kan du ta med deg hjem en kartong med mange deilige sjokolademynter formet som svenske tikroninger. Da er det bare å helle dem i badekaret hjemme og spise dem opp når badet er ferdig.

Sjokolademynt Svenske Tikroninger er klassisk melkesjokolade fra Sockerbageriet innsvøpt i gullfolie formet som svenske tikroninger. Festlig godteri som passer perfekt som påskegodt, til bedriftsarrangement eller til servering på piratfesten.

Selges i kartong med ca. 550 sjokolademynter.

Ingredienser: sukker, helmelkspulver, kakaosmør, kakaomasse, mysepulver (melk), emulgeringsmiddel (soyalecitin), naturlig vanilje. Kakaoinnhold minst 28 %. Kan inneholde spor av nøtter.
Endringer i produktenes innhold kan forekomme. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Kontakt vår kundeservice ved spørmål.
Best før: Produktet har minst 4 ukers holdbarhet ved kjøp, med mindre annet er oppgitt.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen70913 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle