Se større bilde

Sheriffkjede

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 4720
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 2
selected_index: 0
59,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Som innvandrer i den lille vestern-byen arbeider og sliter du for å få hverdagen til å gå ihop og bidrar til et fint og koselig samhold. Men aller er ikke like flittige som du, og steller istand trøbbel. Derfor har stedet en helt egen sheriff, og han er en meget respektinngytende mann. Du ser ham fra tid til annen vandre langsomt langs hovedgatene mens du sitter på verandaen. Han ser hele tiden i bakken, tygger tobakk og spytter, har hatten over øynene og er alltid beredt med hånden på pistolen ved hoften i tilfelle en banditt skulle dukke opp. Det føles trygt. Denne mannen er ikke redd for noen ting.

Skråtobakken smaker like ekkelt som vanlig, helt grusomt. Men ettersom folk synes at det er respektinngytende tygger du det fremdeles. Du har dratt cowboyhatten ned over ansiktet og ser ned i bakken så ingen skal se at du egentlig er helt blek og grønn i ansiktet, syk og svett av virkningen fra tobakken. Dessuten er du livredd for alt. Lettskremt og redd. Du må ha tjenestevåpenet med deg når du er i tjeneste, så det har du sikret i hylstret ved hoften, men allikevel holder du hardt i det så det ikke skal riste for mye. Pistoler avfyres lett om de rister, det har du lært deg. Du tar svært langsomme og forsiktige skritt for å ikke komme til å skyte deg selv i beinet. Det eneste du tenker på er hva faen du skal gjøre hvis det kommer en banditt.

Sheriffhalsbånd er en klassisk sheriffstjerne i metall som sitter fast rundt halsen din med et svart snøre som har to metalldetaljer i hver ende.

Mål: ca 80 cm totalt.

Tagger

HENVENDELSER (6)

Henvendelser

 • Skrevet av Alexander for 1 år siden
  dålig kvalité på snöret. gick sönder innan jag kom till festen.
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Gabrielle for 1 år siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Amelie for 1 år siden
  (Kunde har ikke gitt kommentar)
  0 av 0 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen28634 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle