Se større bilde

Serveringsbrett Vinglass

first_saleprice.value: 31920
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 1
selected_index: 0
399,- 599,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Snart skal bror gifte seg, og det kommer til å bli en heidundrandes fest. Siden du er yngre enn ham har du på et vis fått et stempel for livet som lillebror, og du må gå med på alt han ber deg om å gjøre. Denne gangen handler det om å servere gjestene både mat og drikke. Maten går det ganske greit med, synes du, den er godt plassert på brede tallerkener. Men vinserveringen gruer du deg til! De dyre glassene kommer til å vingle på de tynne stettene og true med å falle overende og gå i tusen knas så snart du har tatt et lite feilsteg. Huff! Men ta det med ro, det finnes løsninger på alt. Her har vi for eksempel et fantastisk smart vinbrett som holder glassene for deg! Det eneste du trenger å gjøre er å gli frem mellom bordene med et stolt glis om munnen. Det er jo tross alt din fine storebrors store dag!

Serveringsbrett Vinglass er et fint, transparent brett beregnet til å servere for eksempel vin med. Brettet er laget av klarplast og har smarte hull langs kantene som du plasserer vinglassene i, samt et hull i midten som gjør det lett å bære. Det har plass til 10 stk. rød- eller hvitvinsglass i standardstørrelse. Vaskes for hånd.

Ø: ca. 40 cm.

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen29782 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle