Se større bilde

Selvkjørende Trehjulssykkel Prop

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 87600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 20
selected_index: 0
1 095,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Forestill deg et helt mørkt hus, du kommer hjem og er litt sliten etter jobben. Når du har gått til kjøleskapet for å drikke melk rett fra kartongen, hører du en ringende lyd fra stuen … "Hva kan det være?" tenker du. Du går sakte inn i stuen, og skrekkslagen får du øye på en trehjulssykkel som sykler frem og tilbake … AV SEG SELV?? "Hvordan i huleste er det mulig?" tenker du … MEN, idet kroppen din er fullstendig besatt av frykt, og akkurat da du tror du skal få et hjerteinfarkt, hopper broren din frem og roper: "EID!". Puh, det var bare en spøk. Eller var det?

Selvkjørende Trehjulssykkel Prop er en utrolig kul og skummel rekvisitt som forestiller en veldig gammel trehjulssykkel i fargen rød. Denne trehjulssykkelen kan man for eksempel se i filmen "Ondskapens Hotell" og andre skrekkfilmer. Bakpå har trehjulssykkelen en motor som gjør at den "sykler" frem og tilbake av seg selv, og spiller lyd og skummel ringing. Trehjulssykkelen måler 41 x 66 cm, drives av batteri og blir den råeste dingsen på halloween!

  • Materiale: Metall, plast
  • Leveres umontert
  • Drives via batteriboks (batterier medfølger)
  • "Sykler" frem og tilbake, og spiller skumle lyder
  • Inkl. bruksanvisning på engelsk
  • Volumkontroll
  • Se video av hvordan trehjulssykkelen fungerer

Tagger

HENVENDELSER (0)

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen57381 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle