seed-of-chucky-tiffany-docka-77730-1

Seed Of Chucky Tiffany Dukke

7 995,-
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Velg variant:

Legg igjen en anmeldelse

0

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!

Nedenfor er spørsmål mottatt fra våre kunder og svar til disse.

Spørsmål & Svar

0

Produktinformasjon

Er du en superfan av dukkefigurene fra Seed of Chucky? Da må du jo bare ha Chuckys gamle flamme Tiffany i Seed of Chucky-samlingen din! Denne ekstremt vellagde og detaljrike dukken vil ikke skuffe deg! 

Seed Of Chucky Tiffany Dukke er den mest presise Tiffany-dukken i 1:1 skala som noen gang er produsert. Dukken er laget av Tony Gardner og Alterian Inc, selskapet som har vært med å lage figurene som er med i den faktiske filmen! Hver detalj på dukken kommer altså fra originaldukken som var med på filmen, inklusive klær og farger som er replikert.

Dukkens kropp er laget av et mykt og fleksibelt skum som er omgitt av en tett aluminiumsramme som gir maksimal slitestyrke og stabilitet, slik at du kan posere dukken der du ønsker å ha den!

Samle på hele Seed of Chucky-familien for en komplett kolleksjon til samlingen! 

  • Materialer: Plast, polyester, skumgummi og aluminium
  • Mål: ca. 70 cm
  • Inkl. Alt som er synlig på bildet
  • Tiffany Doll leveres i en Collectors Seed of Chucky Box i full størrelse
  • Dette er et offisielt lisensiert produkt