Hem
Temaer Varemerker Den Onde Dukken

Den onde dukken

Dukker har eksistert i all slags farger og former i hundrevis av år, og vi tør påstå at det finnes få ting som har vært så elsket og har skremt så mange mennesker som nettopp dukkene. Den onde dukken er intet unntak, men fortjener en egen, nervepirrende kategori, slik at enhver Halloweenfest skal kunne fortsette å få besøk av en Chucky eller to.
Gjenopplev en av åttitallets mest skrekkinnjagende, dekadente klassikere, eller sett ditt eget 2010-talls preg på den onde dukken ved å legemliggjøre den for en natt. Det eneste som setter grenser her, er fantasien, og den sparker vi på Partyking i gang på daglig basis mot de mest kitschy, smarte karakterene som ikke engang de mest berømte forfatterne hadde kunnet komme på.

Har du noen spørsmål angående hvordan produktene våre kan hjelpe deg med å vekke Chucky til live? Eller savner du en personlig favoritt som tilfeldigvis er borte fra kategorien vår? Nettopp derfor har vi både telefonnummer og mailadresse som du enkelt kan kontakte oss på. Vi kommer tilbake til deg så fort vi har mulighet. Handelen er ikke avsluttet før du har vekket Chucky til live på en måte Brad Dourif ikke engang kunne drømme om!
Les mer
5 resultater