Se større bilde

Saw Billy Puppet Rekvisitt

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 279600
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
3 495,-
Velg variant:

Produktinformasjon

Er du også livredd for å våkne opp en dag, neddopet og tatt til fange av Jigsaw for å spille hans spill? Sett pris på livet, gjør opp for deg og unngå å synde – så er du nok på den sikre siden! Du som har sett filmene vet hva vi snakker om...

Saw Billy Puppet Prop er en utrolig heftig dukke å bruke som halloweendekorasjon. Den ligner Jigsaws snakkende dukke "Billy" fra SAW-filmene: skrekkinngytende med det helt asymmetriske ansiktet som ser like "ubrydd" ut som alltid. Billy kommer som en helkroppsdukke fullt påkledd med blant annet en stilig svart dress, rød tversover samt et par røde designersko og hvite silkehansker.

Billy er en ren og skjær kopi av den ekte dukken som brukes i filmene. Billys kropp er bygd med en trådramme som er omsluttet av en skumgummikropp, noe som gjør ham fullt brettbar og bøyelig. Dukken kan du bruke til alle slags karnevals- og halloweendekorasjoner, men det er nok best å bruke ham som en "skrekkdekorasjon"! 

 • Materiale: polyester, skumgummi, plast
 • Størrelse: ca. 119,5 cm høy (utstrakt)
 • Utrolig realistisk og snarlik dukken i SAW-filmene
 • Offisielt lisensiert produkt
 • Alt som er synlig på dokken er inkludert (ikke stolen)
 • Se Youtube-video

Tagger

HENVENDELSER (2)

Henvendelser

 • Skrevet av Tobbe for 1 år siden
  Grymt nöjd, grymt bra utseende, ståltråden i lemmarna gör dockan lätt att posera. Vill dock säga att den inte är exakt som bilden. För någon som är osäker så tycker jag det inte är schysst av hemsidan att lägga fram en bild som inte stämmer in på riktiga produkten. För er som vill veta hur dom egentligen ser ut så föreslår jag er att söka upp tillverkarens (trick or treat studios) bilder på dockan. Bortsett från de är jag riktigt nöjd!
  7 av 7 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei
 • Skrevet av Noora for 4 måneder siden
  Täydellinen
  0 av 2 mennesker syntes denne anmeldelsen var nyttig
  Syntes du denne anmeldelsen var nyttig? Ja / Nei

Skriv din egen anmeldelse

For å skrive en anmeldelse, må du bekrefte at du har kjøpt produktet ved å skrive inn ditt ordrenummer og e-postadresse. Ordrenummeret finner du for eksempel i ordrebekreftelsen du mottok på e- post. Søk på ”partyking” i din e- post så burde du finne det frem!
KOMMENTARER (0)
SPØRSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILDER

Kundebilder

ønsker du at bildene dine ska synes her?

Enten laster du opp bildene på Instagram med #partykungen49138 eller så laster du opp bildende manuelt.
castle